Partnerpaket

Våra aktiviteter är ett ypperligt tillfälle att visa upp sig på. Flera företag har också valt ett event vars innehåll stärker företagets varumärke. Det är klokt. Vi har olika paket, men kan så klart även skräddarsy lösningar utifrån ditt företags behov. Kontakta Christer eller Christian för intresseanmälan eller frågor.

Om BoIS

Mariestad BoIS HC är ett av Sveriges starkaste varumärken inom Hockeyettan. Och ett av de mest exponerade – dagspress – stort publikstöd – webbsändningar – auktioner – matcher.

Tillsammans med Mariestad BoIS syns du garanterat i ett framgångsrikt koncept. Ishockey är en sport som förenar fansen och underhåller besökarna i vår arena. Snabbt, hårt och fullt av ständigt nya upplevelser. Kraftfulla rubriker. Ingen sitter oberörd.

Debatten före och under matcherna är lika het som kampen på isen. Media webbsidor och twitterflöden skapar en ständig ström av åsikter om en produkt fylld av känslor i både med och motgång.

Vår snart ca 70-åriga historia är fylld av framgångar, som toppas rent sportsligt av allsvenskt spel. Mariestad BoIS Hockey är känd som en plantskola av yttersta rang. Klubben har levererat åtskilliga elitspelare genom åren. Vi är stolta över vår historia!

 

 

 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram