Vill du vara med?

25 maj 2018 08:00

Bäst i Skaraborg - Mariestad Bois Hockey - På väg uppåt!

Vill du dela föreningsbygget med oss?

Efter några år av bra prestationer, bra ordning i klubben och dess finanser, blickar vi nu framåt mot nya målsättningar för klubb och lag. Vår målsättning de senaste säsongerna har varit att detta år skall vi nå framgångar som är snäppet bättre än förra säsongen. En sådan målsättning inför framtiden innebär att vi nu är väldigt nära en för klubben fantastiskt stor utmaning, nämligen "Hockeyallsvenskan".

Vi går nu in i ett nytt verksamhetsår med en härlig energi och en uttalad inställning om att tävla varje dag, oavsett vilken roll eller position man har inom klubben eller laget.

Vi  är fast övertygade om att vi inom några år ska vara den förening vi är och skall vara, Skaraborgs bästa hockeyklubb!

Bois Hockey är en klubb med dryga 700 medlemmar varav 310 aktiva från 6 år och upp till seniorer. Dessutom mer än 60 ideella ledare som lägger ner själ och hjärta år efter år.

Vi växer oss starkare för varje säsong och vi jobbar varje dag med att förbättra våra arrangemang för att befästa den positionen.

Klubben har en fantastiskt trogen och initierad publik som sällan eller aldrig sviker oss vilket årets publiksnitt bevisar genom ett snitt på 1270 åskådare/match (ett av Hockeyettans bästa resultat).

Vår önskan är att alla våra fantastiska supportrar, våra trogna partners och ideellt arbetande volontärer tillsammans medverkar till att vi uppnår vår målsättning. Skaraborgs bästa hockeyklubb!

Som sagt frågan är:

Vill du dela föreningsbygget med oss?

Vi tar tacksamt emot hjälp i stort som smått, tex:

- Entrépersonal, biljettförsäljning
- Försäljning 50/50 lotter, bingolotter
- Läktarvärdar
- Eventpersonal
- Ismaskinsförare
- Framtida styrelseuppdrag, marknadsföring mm

Känns det spännande? Dra dig inte för att kontakta kansliet:
Susan/Jonny 0501-12233, kansli@mariestadbois.se

BoISare så klart, helt underbart!

Vi ses i Mariehus Arena!

Jonny Odhner klubbchef

 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram