Uttalande från klubbchef

22 januari 2018 16:33

Ärade läsare av denna hemsida!

Föreningen Mariestad Bois Hockey vill med dessa rader meddela och klargöra ett mycket starkt avståndstagande mot de beklagliga utlåtande som gjordes mot domarna i matchen Mariestad-Borlänge 21/1-18 av några personer i nära anslutning till Bois organisation.

Detta agerade inför publik varav en stor del barn som skall ta efter vuxnas beteende är fullständigt oacceptabelt och inget som klubben accepterar.

Vi vill också påminna om att vi vid alla matcher från ungdom upp till A-lag uppmanar publik, spelare och ledare till att uppträda på ett sportsmannamässigt sätt.

Texten som alltid läses upp:

Västergötlands ishockeyförbund och Mariestad Bois Hockey vill skapa god stämning i samband med våra matcher. Vi vill uppmärksamma er på följande:

Mariestad Bois Hockey uppmanar ledare, spelare och vår publik att visa sportmannamässigt uppträdande och respektera omgivningen. Tänk på att spelarna idrottar för att uppleva gemenskap, spänning och framgång. Under matcherna praktiseras det som man har tränat på.

Stötta spelare och ledare genom att heja på Ert lag utan att smutskasta motståndarna. Hjälp domarna i deras svåra men viktiga roll som matchledare genom att visa en sportslig attityd. Utan domare blir det ingen match.

Lycka till!

Med anledning av ovanstående vill vi i Klubbens vägnar be alla som känner sig påhoppade om ursäkt för detta beklagliga övertramp.

Jonny Odhner
Klubbchef

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram