Ungdomsavslutning

22 april 2018 16:03

I eftermiddag har det varit ungdomsavslutning för alla lag ifrån Tre Kronors Hockeyskola födda 11/12 upp till A-pojk födda 02-03.

Det var välfyllda läktare där ca 190 barn, ungdomar och ledare var på plats. En hel del föräldrar och syskon fanns också på plats.

Alla spelare och ledare fick motta en gåva från föreningen. Johan Frealdsson och Viktor Måbäck tog emot lag för lag nere på "isen" (golvet) och delade ut dessa gåvor.

Samtidigt fick en ledare i varje lag säga några ord om hur säsongen varit för respektive grupp. En glädjande sak vi fick höra var att när säsongen 17/18 drog igång fanns det 10 spelare födda 2012 (yngsta gruppen) med men nu när säsongen är slut är de 22 stycken. I hela gruppen födda 2011/2012 är de över 40 stycken. Bra för föreningens framtid. Sammanlagt i hela ungdomssektionen finns över 210 aktiva spelare. 

Föreningen har bedrivit tjejhockeyträningar under säsongen med ett deltagande av ca15 tjejer. Dessa fick givetvis också en gåva från föreningen. Robert Medin (en av de som ansvarar för dessa träningar) uppmuntrade lite extra till att fler tjejer ska komma och testa att spela ishockey. 

Ledarna för team -04 avtackades lite extra då de gjorde sin sista säsong som ledare för laget då de nästa år går upp i A-pojk. Ledare för laget har varit Magnus Eriksson, Mattias Larsson, William Stävenborg och Linus Johansson.

Efter prisutdelningen så bjöds det på korv med bröd i kafeterian.

För de spelare som inte kunde delta i dagens ungdomsavslutning finns gåva att hämta på kansliet.
 

av Susanna Johansson

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram