Toppad Dogge tvåmålsskytt

02 mars 2018 16:40

Tvåmålsskytt och seger med 2-3, det måst ha varit en skön match för din del!

Ja det var skönt att göra mål och framför allt att ta en seger så vi har 1-0 till returen på lördag.

Du har verkligen en stegrande form, tre mål senast och nu två mål och riktigt bra spel också i övrigt!

Ja men det har känts bra senaste två matcherna. Det är klart man får självförtroende av att göra mål, jag gjorde kanske bara två förra matchen även om jag noterades för tre, det gör att man vågar spela ut.  

Han var så bra att han fick en egen ramsa direkt under matchen och svarade upp på det med två mål och dessutom massor med vunna puckar och smarta pass. Douglas Lögdahl har sedan återkomsten från Vita Hästen bara blivit bättre och bättre och igår var han den stora matchvinnaren. 

Jag tycker att du bara blir bättre och bättre match för match, håller du med?

Ja det tycker jag, det var som jag sa innan att jag hade lite stukat självförtroende när jag kom men jag har jobbat på och det har känts bättre för varje dag och det känns ju bra att toppa det i en sådan här match.

Idag var du lite i en klass för sig…

Haha, idag flöt det på bra och då är det enkelt att spela.

Du åker inte snabbast och du ser inte ut att vara starkast men ändå vinner du massor med närkamper och puck.

Man får väl använda huvudet om man inte åker snabbast eller tacklar hårdast och försöka vara smart och idag flöt det på bra.

Om vi ser på laginsatsen då, vad gör ni bra?

Jag tycker vi håller ihop det bra. Man kan inte gå hela tiden utan vi måste använda huvudet och samla ihop oss. Jag tycker vi håller ihop det bra och är stabila och gör det bra.

Tycker du att Skövde skapar så mycket egentligen?

Nej jag tycker inte det, det var ganska lugnt faktiskt. Men sedan vet vi att det är playoff och det kommer att bli tight i slutändan, de kommer inte ge upp. Men vi har 1-0 nu och det är skönt.

Jag tycker det var ganska så grinigt ute på planen, hur upplevde du det?

Jo men så var det och så ska det vara tycker jag. Jag är väl kanske inte den som ör mitt i smeten när det gäller sånt, det har vi andra som sköter, men det är kul. Det ska vara tufft och tight och grinigt, det är då det blir roligt.

Nu har ni en första seger, kommer det bli något annorlunda i nästa match på lördag?

Nej jag tror det kommer att se ganska så likt ut faktiskt, vi vet att vi är starka hemma och de har säkert inte så jättegod könsla att behöva åka till Mariestad med 0-1. Jag tror det kommer se ganska så likt ut även om vi kommer försöka styra och ställa spelet ännu mer. Det är det vi satsar på.

Vad kan ni göra bättre?

Det är att vara noggranna. Vi åker på en två mot etta direkt efter 3-0, det är inget vi behöver bjuda på. Det är sådana smågrejor vi får vara noggranna med så vi inte ger dom någon gratis energi. Så det finns några smådetaljer vi kan tänka på.

 

Av Krister Holm

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram