Sandbergs form är stigande

02 mars 2018 16:10

I en andra intervju efter den viktiga segern mot Skövde i playoff 1 så tar vi ett snack med Bois målvakt Tobias Sandberg som gjorde en riktigt bra insats.

2-3-seger, känslor så här direkt efter matchen?

Bra att vinna första matchen, det är först till två och nu har vi vunnit den första så nu är vi i förarsätet.

Ni fick det viktiga 1-0-målet, vad tror du det betydde?

Det är klart att får man första målet så är mycket vunnet så är det. Samtidigt så har vi 3-0 och de gör 3-1 och 3-2 så det var inte hela världen ändå.

Sedan hade du en väldigt viktig räddning i slutet av den första perioden!

Jo det kändes bra idag, jag fick ut klubban på förstaläget och sedan hinner jag inte se var pucken kommer på returen men får den på stöten, men det var skönt.

Var det något av målen du kände att du kunde gjort något på?

Nej det var svårt, Lingrens skott från blå men de har lite tryck och mycket folk på mål så det var inte lätt. Sedan första målet får jag i huvudet när jag slänger mig, jag vet inte om han missat mål annars, men så är det.

Douglas Lögdahl får du säga något om idag!

Han var fantastisk, två mål idag. Samtidigt så har vi spelare som gör skottblock och hur många som helst som krigar massor, så han är inte ensam även om han gör två mål. Han kommer in i det mer och mer.

Hur ska ni göra för att spika igen den här tillställningen nu då?

Vi har ju visat att vi kan slå dom, vi ska försöka vinna på lördag direkt, det gäller bara att inte falla in i deras grisspel och dra på sig onödiga tvåor. Dom är under press nu och kommer göra allt för att försöka få oss ur balans och att vi drar på oss onödiga tvåor.

I spel 5 mot 5 kändes ni starkare.

Jo så var det, sedan får dom ett powerplay och då kan allt hända men vi var klart starkare i spelet 5 mot 5.

Din egen form, du gör återigen en bra match!

Ja egentligen senaste månaden har det känts bättre och bättre och puckarna fastnar på mig och jag känner mig lugn och trygg. Formen är i stigande tycker jag.

Av Krister Holm
Foto Anna Engström

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram