Pressmeddelande

03 februari 2017 15:00

 Pressmeddelande Mariestad BoIS Hockey

 

Nuvarande Klubbchef Andreas Fäger slutar sin tjänst i Mariestad BoIS Hockey 31/3-2017.

 

Ordförande: Mikael Ericson

Under 2016/2017 har Andreas jobbat halvtid hos Mariestad BoIS Hockey kombinerat med halvtid på SISU Idrottsutbildarna.

För att göra detta möjligt har Andreas varit halvt tjänstledig från SISU Idrottsutbildarna, en tjänstledighet som sträcker sig till 31/3.

Andreas vill för fortsatt anställning i föreningen i så fall gå upp till en heltidstjänst, vilket föreningens ekonomi i nuläget inte tillåter. 

 Därför har jag och styrelsen, i största samförstånd med Andreas, tagit beslutet att inte förlänga anställningen efter den 31/3-2017.

 

Andreas har gjort ett stort jobb för föreningen. Han kommer nu fram till sitt avslut göra klart en del "projekt" och följa den löpande verksamheten.

Jag vill redan här, trots att det är två månader kvar, tacka Andreas för den insats han gjort och önska honom lycka till i fortsättningen på SISU Idrottsutbildarna.

Vi kommer i fortsättningen även jobba vidare med varandra via olika spännande BoIS / SISU projekt!

 

 Klubbchef: Andreas Fäger

Jag har tagit ett beslut utifrån en helhetsbedömning. Föreningens ekonomi idag och de nya utmaningar som det nya distriktet för SISU Idrottsutbildarna erbjuder, gjorde valet enklare. Eftersom jag varit " utlånad " till Mariestad BoIS Hockey på 50% är det inte något dramatiskt beslut för mig.

 Uppdraget som Klubbchef har på många sätt varit en spännande och lärorik utmaning. Som alltid finns det saker som kunde gjorts annorlunda, men samtidigt har jag varit delaktig och skapat förutsättningar för föreningen i flera viktiga frågor som kommer vara värdefulla framöver.

Jag har under denna slutprocess haft en bra dialog med Ordförande Micke Ericson, om hur vi kan använda de lärdomar på bästa sätt, som vi tillsammans fått under året. Med detta som grund kommer jag kunna hjälpa Mariestad BoIS Hockey på olika fronter, även i framtiden om så föreningen önskar.

 

Vad händer i framtiden?

Nygamle klubbchefen Jonny Odhner tillträder som ersättare på 50%  från 1/8-2017 

 

 Mikael Ericson,  Ordförande   

Andreas Fäger, Klubbchef

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram