Oskar inför enkronasmatchen

21 januari 2018 11:20

Oskar Olsson gjorde liksom hela laget en bra match igår och noterades för ett mål och ett assist. Hemsidan ringde upp för att kolla läget med honom inför dagens match mot Borlänge, som för övrigt är en enkronasmatch. 

Vilken match ni och du gör!
Ja det funkade bra för hela laget. Vi satte våra lägen och det var det som var det viktiga.

Och du gjorde mål och ass!

Det var nästan ett självmål, jag försökte lägga in pucken på bortre stolpen men den tog på en skridsko och in i mål.

Lika mycket som det gladde med ett bra anfallsspel, lika mycket gladde det kanske ändå med det fina täta försvarsspelet!

Ja vi höll dom bra utanför och vann kamperna framför målen, så det var bra tycker jag.

Det kändes som allt föll på plats!

Ja det klickade igår och vi kom i bra fart och vände bra och tog oss in på mål. Vi har haft ett bra anfallsspel tidigare matcher också men inte fått in puckarna men nu var vi inne på kassen och vann kamperna och då blev det mål.

Var det lite revansch efter några kanske lite svagare insatser i Norrland?

Ja lite så. Vi snackade om att komma ut direkt från start, vi är bäst när vi åker mycket skridskor och går för det och vi gick för det igår och det funkade bra.

Vad säger du om er inledning på allettan?

Det började bra mot Skövde och Lindlöven, men så inledde vi matchen mot Piteå dåligt och mot Kalix gör vi inte en så dålig match, vi har lägen men får inte in pucken, samma mot Boden där vi borde fått tre poäng och igår visade vi hur bra vi är.

Ni har haft en liten svacka men den blev kortvarig!

Visst har vi en svacka men vi får med oss ganska mycket poäng ändå, förra året förlorade vi 4-5 matcher under svackan men i år två och nu har vi vaknat igen. Och skönt med 8 mål också, det ger självförtroende så det är bra.

Det var inte heller de mest vana målskyttarna som gjorde mål heller!

Det är bra att sprida ut målskyttet, det är bra för lagets självförtroende att vem som helst kan göra mål.

Idag står Borlänge på andra sidan, ett Borlänge som fullkomligen kvaddade Skövde igår. De lär också ha självförtroende!

Det kan nog bli en riktigt bra match, de har fått till offensiven och gjort mycket mål och det har vi med så det kan bli en målrik och spännande match.

Men det som sägs efter matchen är att Borlänge var bra offensivt men hade sina hål defensivt. Är det något ni kan utnyttja?

Ja det gäller att få ner pucken och snurra med dom, ha pucken i deras zon så mycket som möjligt. Att göra sin gubbe och att de andra vinner kamperna framför mål så kan vi skapa chanser och göra mål. 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram