Norells sista ord inför derbyt

16 september 2018 11:40

Hemsidan tog några sista ord med Bois tränare inför derbyt i eftermiddag.

Hur var stämningen i omklädningsrummet vid morgonens matchvärmning?

Förväntansfullt, uppsluppet och mycket glädje. Vi ser fram emot att komma igång och vi har pratat om vägen, det är 11 matcher hemma och 11 borta och den väger börjar vi gå in i nu.

Märktes det att det är derby på gång?

Egentligen inte. Det är ett glatt gäng och det tjoas och tjimmas och man hugger på varandra, lite hockeykärlek, men när det närmar sig så kommer det taggas ordentligt.

Hur är skadeläget?

Vi har Erik som haft lite underkropp som han brottas med det, men han är på väg tillbaka, oklart när dock om det blir idag eller senare. Jag chansar inte med honom och detsamma gäller för Thörnqvist.  Det är första gången han känner sig 100 sen i oktober så vi vill inte chansa utan följer planen. I övrigt är alla fiska och krya.

Vad har du pratat med killarna om att man ska se upp med i Skövde?

Framför deras kasse gäller det hur dom jobbar, deras spel utan puck och vad dom vill göra. Fokus idag handlar dock om oss. Vi har fullt fokus på vad vi ska göra men snackar också om motståndet. Derby och premiär, det är klart man har förväntningar och förhoppningar men fokus ligger på att få igång alla.

Vad har du för förväntningar på matchen och stämningen?

Vi kommer hoppa ut och ha ett jäkla tryck i grejorna och ösa på, hoppas det inte blir så många Skövdebor, de vågar väl inte komma hit, men vi kommer att ösa på.

Vad talar till er fördel?

Skövde genomgår en ny fas där de satsar ungt. Men vi har respekt för ungdomlig entusiasm och deras nya spelsätt. De kommer inte ställa upp sig utan gå ut och köra och göra allt för att vinna så det kommer bli en otroligt tuff batalj, men vi har ett lag som är klart för start. Vi vill komma igång och det ska vi försöka göra så fort som möjligt, men vi kommer att få slita för det, det är klart, den som tror något annat tror fel.

Är det kanske så att det är era egna huvuden som är er största fiende, att det gäller att hålla sig ödmjuk inför motståndet?

Nej våran värsta motståndare är Skövde, det finns inget annat fokus och detsamma gäller dom så det kommer bli en jäkla batalj helt enkelt.

Till sist: Hur slutar matchen?

Vinst för Mariestad, jag kan inte tippa resultat, men vi vinner.

 

Kan ni inte se matchen på plats så sänds den på nätet på följande länk: https://play.staylive.se/mariestadbois/l/9183

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram