Norell inför Borlänge

01 december 2018 10:40

Idag spelar Bois en riktigt svår bortamatch när man beger sig till Borlänge för match mot serieledarna som faktiskt tagit poäng i samtliga matcher så här långt. Vid första matchen lagen emellan så var det Borlänge som drog det längsta strået efter en mycket jämn match med 1-2. Men nu är Mariestadslaget ute efter revansch.

- Jag var sjuk senast vi mötte Borlänge så såg inte hela matchen men jag vet att Borlänge var väldigt nöjda med sin seger då de tyckte att vi var det klart bästa laget de mött, berättar Bois tränare Markus Norell när jag får tag i honom i bussen på väg upp till Dalarna. Vi var inte lika nöjda, då vi inte riktigt kom upp kan jag tycka. Men nu på slutet så har vi kommit upp mycket bättre, det är det som har gjort att vi släppt in mindre mål också. När alla är med och kör så är vi ett riktigt bra lag. Nu ska det bli riktigt roligt att åka upp och möta serieledarna, nu ska vi se till att vinna och få ett bra kvitto inför allettan på att vi är att räkna med. Men Borlänge är ett bra lag, dom är homogena och kör hela tiden så det vill till att vi är på tå varje byte. Vi ska hålla ihop laget och ha bra fart i passningar och i åkningen.

Bois har varit väldigt skadedrabbade under säsongen och dagens match innebär inget undantag.

- Igår så var både Jens Högbom och Oskar Olsson inne på KSS och ingen av dom kan vara med idag. Jens har en inflammerad slemsäck i armbågen medan Oskar fick ett skott i ansiktet under träningen igår så han fick åka och sy. Dessutom saknas Mikael Alba som är hemma med sin lille och Filip Engqvist. Därför spelar vi på sex backar, tre centrar och fyra ytterforwardspar idag. Jag hade funderingar på att spela bara på fem backar då Gustaf Malmkvists J20 spelar match idag, men han har spelat så bra så han förtjänar att få chansen i a-laget.  

Det gör att Norell mönstrar följande lag:

Målvakter:

Tobias Sandberg (Isak Andersson)

Backpar:

Adam Schultz- Albin Hernod

Alexander Anderberg-Gustaf Malmkvist

Johan Frick-Ludvig Collberg

Centrar:

Douglas Lögdahl

Linus Engqvist

Eddie Davidsson

Ytterforwardspar:

Jesper Lindén-Filip Thörnqvist

Oskar Norlöv-Erik Olsson

Albin Sethsson-Oliver Hadzinikolic

Lukas Larsson-Anton Rask

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram