Helmer inför Östersund

19 januari 2018 21:10

Karl Helmersson, har ni slickat såren efter Norrlandsresan nu?

Ja det har vi fått göra, vi var hellediga i måndags och sedan har vi tränat på bra tisdag, onsdag och sedan individuellt torsdag och så träning idag för att vara redo.

Summera norrlandsresan både på och vid sidan av isen!

Vid sidan av har vi inget att klaga på, allt flöt på från det att vi klev på bussen till det vi klev av i Mariestad igen natten mellan lördag och söndag. Vi hade en bra resa men så, men ser man tillbaka två år då vi spelade matcher i Norrland också så har vi bara en vinst på 60 minuter, vi ville ha med oss fler poäng. Sedan var det skönt med seger i sudden i sista matchen så vi kunde vända hem med en skön känsla.

Ja i första matchen mot Kalix så tyckte jag inte det kändes som att ni var riktigt påkopplade…

Det var något vi tryckte på att vi måste spela intensivt, det bygger vårt spel på och vi kommer inte upp på den nivån vi ska ligga på tyvärr,. Det var iofs en jämn match men jag tycker inte vi gav oss chansen. Men det gör vi bättre mot Boden så det var skönt, viktigt att man gör sin roll till 100% hela tiden.

Imorgon väntar ett annat lag från norrserien, Östersund. Vad kan du säga om dom?

Det är ett skridskoskickligt lag så det kommer att gå undan, det är vi vana vid nu i allettan. Det är ett spelskickligt lag som fyller på med spelare, så det gäller att se upp med att vara noggranna med puck. Dom har också några spelare som varit med ett tag som man måste se upp med, jag tror det kommer bli en intressant match.

Hur ser det ut på skadefronten?

Det ser bra ut, alla är tillgängliga så det är skönt.

En annan intressant sak som dykt upp är att vår och hela hockeyettans poängkung Douglas Lögdahl lämnar Vita Hästen. Vad tycker du om honom?

Det är en skicklig center som vi vet vad han går för, förra säsongen var han en av dom bästa i hela ettan absolut.

Så du skulle inte säga nej till honom?

Jag vill inte spekulera, jag vet att han lämnat Vita Hästen men vet inget mer om det. Men det är en otroligt duktig hockeyspelare och sådana vill man alltid ha i sitt lag.

 

Vill du vara med och hjälpa till att få tillbaka Douglas Lögdahl? Kolla då in denna länk:

http://www.oxarna.se/resor

 

Av Krister Holm

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram