Forshagakortis med Norell

23 september 2018 12:30

Idag spelar Bois andra raka matchen mot ett Värmlandslag. Första gick bra då Grums besegrades på bortaplan, men i eftermiddag väntar en på papperet ännu tuffare uppgift då Forshaga står för motståndet.

Marcus Norell, Bois tränare: Två segrar i de inledande två omrgångarna, först i derbyt mot Skövde och sedan i en svårt bortamatch mot Grums. Vad är dina intryck av matcherna?

Det är jättebra med att vinna direkt. Vi vill visa Bois-DNA:t och komma upp i nivå direkt. Vi försöker hitta utmaningar där ute. Att vi har god moral och fokus på det vi ska göra och tävla stenhårt. Vi vill vara laget som jobbar hårdare än motståndarna, det är Bois-DNA:t.

Vad i spelet är du nöjd med och vad vill du förbättra?

Jag är nöjd med två segrar, det är farligt att tro att vi ska gå igenom serien utan att fokusera på matcherna, vi måste spela på toppnivå för att vinna. Men jag tycker att vi har visat på bra inställning. Det var tufft mot Skövde men vi svarade upp i tredje perioden och vi fick det riktigt tufft mot Grums men vi fortsatte jobba hårt och vann, det är bra. Spelmässigt finns det mer att önska men det kommer att komma.

Idag väntar Forshaga, ett annat lag med lite samma sorts spel som Grums: Att spela defensivt och sedan chansgå med två gubbar i omställningar. Vad lärde ni er av Grumsmatchn som ni kan ha nytta av idag?

För vår del gäller att sänka ner axlarna och ha puckkontroll och fart. Att ta kampen men också ha disciplinen. Vi ska vara jobbiga att möta oavsett om vi har puck eller inte. Målet idag är att ge energi till varandra och ha mycket puck.

Hur formerar du laget idag?

Sandberg står, han har varit riktigt bra så här långt. Sedan har vi en förstafemma med Anderberg, Alba som backar och Erik Olsson, Douglas Lögdal och Norlöv. En andra med Collberg och Schultz som backar bakom Oliver, Oskar Olsson och Jesper. Sedan en tredjefemma med Hernod och Frick bakom Lukas, Linus och Dahlbom. Juniorerna spelade match igår och behöver ha en vilodag därför så är det bara Tim Olsson som är med idag i ett fjärde ytterpar tillsammans med Rask, Jens Högbom är sjundeback, men vi kommer rulla på alla så det är inga konstigheter. De ordinarie får alltså jobba lite mer idag och vi går på tre centrar.

 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram